zondag 13 april 2014

Wandelen

De bedoeling was om samen met een collega in haar auto naar Pin de Vallee te rijden. Daar werd het "feest van de citrus" gehouden met een wandeling door de vallei en aansluitend een grote dorpsmaaltijd en proeverij van citrusvruchten. Maar haar auto vertoonde wat kuren en ze vertrouwde het niet om daarmee een uur te rijden en de bus bleek geen optie. Daarom kozen we voor een wandeling in de lage bergen vlak bij haar woonplaats Monachil.
Het was een superdag: mooi weer maar niet te warm, goed gezelschap en een mooie tocht (hoewel ik het gemanoeuvreer om de rotsen op het laatste stuk wat minder vond).
Voor herhaling vatbaar en dan aan mij de taak om een tocht te vinden. Ik hoop dat ik iets kan vinden wat niet te ver weg is maar wat mij toch bij de berg met sneeuw brengt.
En mazzel voor jullie: ik had mijn smartphone bij me en hoewel ik geen idee had wat ik op de foto zette (vanwege de weerschijn van de zon) zijn er toch een aantal foto's redelijk gelukt.


In de verte ligt Granada

Een pauze op 1075m

Het zijn hier ruige bergen, best mooi

De vele prikstruiken waren iets minder

En ja, daar moesten we omheen

Soms moet je niet moeilijk doen en op je kont schuiven

Na afloop is dit niet verkeerd

1 opmerking:

  1. Leuke dingen doe je toch. Geniet er maar van dat je in zo'n mooie plek terecht bent gekomen en leuk omgaat met collega's. Ik kan alleen niet zien wat jullie aten, alleen olijven zijn herkenbaar.

    BeantwoordenVerwijderen