zaterdag 20 december 2014

ik ben GEEN hotel

Soms gebeuren er dingen die je in je wildste dromen niet kunt bedenken.

Gisteren hadden we een etentje van het team (we hadden nog een bonus van de maanden juli t/m september dat we de deadlines van de klant gehaald hadden) met na afloop karaoke en disco. Ik was even na 02.00 uur thuis en was vanmorgen al om 07.00 uur wakker. Dus ik ben niet op mijn best.


Ik ga de deur uit voor mijn boodschappen, kom terug en de telefoon gaat over. Met enige moeite kom ik erachter dat de meneer aan de lijn een hotel had gebeld. Verkeerd nummer denk je dan, kan gebeuren. Ik ga verder met het halen van mijn boodschappen, kom terug, weer telefoon. Weer iemand die een hotel moet hebben. Deze man was wat moeilijker te overtuigen dat ik geen hotel was en dat ik geen grap uithaalde.

5 minuten later, weer telefoon, een vrouw deze keer. Zij sprak Engels en vroeg mij het opgegeven nummer te vergelijken met mijn telefoonnummer. Blijkt een net heropend hotel, mijn telefoonnummer op hun website te hebben gezet in plaats van hun eigen nummer. Zij was zo vriendelijk om mij de naam van het hotel en de straat te geven. Via internet gezocht naar de website maar die kon ik zo snel niet vinden. Gelukkig kon ik via een boekingssite het huisnummer vinden en was het tijd voor een bezoekje aan het hotel.


Inmiddels was ik lichtelijk pissig aan het worden. Het is geen prettig idee dat een 4 sterren hotel met luxe restaurant mijn telefoonnummer op hun site heeft staan. Ik heb geen idee wat de normale tijden zijn waarop mensen een hotel bellen, maar ik ben er zeker van dat dit niet overeenkomt met mijn tijden. Al was het alleen maar dat ik vanavond naar een concert in Atarfe ga en met zo weinig slaap afgelopen nacht van plan was een siësta van 2 uur te houden. Dan wil ik geen telefoon van mensen die informatie van een hotel willen.

Bij het hotel duurde het even voordat ik aan de beurt was. De receptioniste sprak Engels en was heel vriendelijk maar ik had niet echt de indruk dat ze mij geloofde. Ze bood haar excuses aan en zou de technische dienst laten weten dat ze naar de website moesten kijken. Geen idee wanneer dat zal zijn maar ik heb nu wel het juiste nummer van het hotel, 148 op het eind (mijn nummer heeft 147). Mochten mensen bellen dan kan ik ze in ieder geval het correcte nummer geven.

Het aantal telefoontjes staat nu op 8. Ik ben benieuwd hoeveel er nog zullen volgen. De website van het hotel heb ik inmiddels ook gevonden dus ik kan in de gaten houden of de wijziging van het telefoonnummer is doorgevoerd.

2 opmerkingen:

  1. let op: met deze gegevens kan iedereen je telefoonnummer vinden

    :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het telefoonnummer op de website en de facebook-pagina van het hotel is aangepast!

    dat wordt een vrolijke kerst :-)

    BeantwoordenVerwijderen