donderdag 23 januari 2014

Gered!!!

Nu ik de sleutel in mijn bezit heb en de toezegging dat ik maandag het huurcontract per mail ga ontvangen, durf ik erin te geloven dat ik vanaf heden alweer een dak boven mijn hoofd heb. HOERA!!!

Dinsdag kreeg ik te horen dat ik 26-2 mijn huisje veegschoon moet opleveren en toen was het toch wel even paniek. Naast de opties die ik in mijn vorige bericht heb beschreven heb ik hier ook bij bekenden rond gevraagd en woensdagmorgen vond ik 2 mails in mijn mailbox. De eerste mail was van de camping waar ik in oktober en november heb gezeten. Vanaf 1 maart was er voor 3 maanden een chalet vrij en ik was meer dan welkom. De tweede mail was van Personal Trainer dat er ergens een kamer vrij was. Hij had dat via Facebook gevonden en zou op zoek naar een telefoonnummer.
Kennelijk was ik de eerste die belde want de kamer was nog vrij en ik kon direct komen kijken.

Het is een kleine kamer (16m2) met eigen keuken en gedeelde douche en wc (per etage) in een huis met bewoners in diverse leeftijden. De huur bedraagt € 408,00 per maand en dat is inclusief gas, water, licht, tv en internet. Voor voorlopig meer dan goed genoeg, zeker omdat nog steeds niet duidelijk is of mijn contract wel of niet verlengd wordt. Daarnaast heb ik het eerste recht om binnen het pand te verhuizen als een van mijn medebewoners vertrekt. Dus ik heb ja gezegd.

In mijn studententijd was mij ooit een keer een kamer toegezegd wat uiteindelijk niet waar bleek te zijn waardoor ik ineens geen dak meer boven mijn hoofd had. Hierdoor ben ik een beetje wantrouwend geworden. Maar deze keer ging het goed. Nog een kleine investering in (alweer) een koelkast en een ander bed en ik ben weer onder de pannen. Een hele opluchting.

4 opmerkingen:

 1. Jeetje Stuiterbolletje jij bent echt een overlever hoor. Ik lees altijd met bewondering hoe jij weer op je pootjes terechtkomt. t komt je niet aangewaaid maar iedere keer weer fiks je het. dikke knuffel van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verstandige keuze in afwachting van je contractverlenging.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stuiterbolletje...
  Stuiterbolletje...
  Stuiterbolletje...
  Waar ben je?

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen