vrijdag 8 november 2013

Muts, die ik ben ;-)

Donderdag kreeg ik de sleutel van het huisje en gingen Man en ik kijken. Omdat het al snel donker was, konden we alles niet goed zien. In de keuken (als het die naam mag hebben) hing een lamp maar die ging niet aan toen we aan de lichtschakelaar zaten en uit de kraan kwam geen water.

Er lagen brieven van de netwerkbeheerder over mogelijke afsluiting en ik heb toen maar aangenomen dat alles afgesloten was. Vandaag ben ik aan het bellen geslagen om ingeschreven te staan voor alle nuts-bedrijven om vervolgens de netwerkbeheerder te bellen om een afspraak te maken om alles weer aangesloten te krijgen. " U bent helemaal niet afgesloten." zei de mevrouw aan de lijn. "Heeft u eraan gedacht om de hoofdschakelaar om te zetten?". Nee, dus. Ik voelde mij toen wel heel erg dom.
Morgen hoop ik weer naar het huisje te gaan en dan ga ik direct op zoek naar de hoofdschakelaars en hoofdkranen zodat ik in ieder geval over water beschik om naar de wc te gaan en om de schimmels op de muur te lijf te gaan. Met een beetje mazzel krijg ik ook de geiser aan de praat zodat ik ook over warm water kan beschikken.

Ik heb besloten om voor het huisje te kiezen boven mijn tijdelijke onderkomen. Ik neem daarmee best een risico omdat ik van de anti-kraak begrepen heb dat het na de winter best wel eens snel tegen de vlakte zal gaan. Het was dan ook geen gemakkelijke beslissing. Het feit dat ik weer tussen mijn eigen spulletjes zit, heeft de doorslag gegeven. Maar de twijfel of ik de juiste beslissing heb genomen bekruipt mij bij vlagen nog steeds.

Nu kruip ik lekker mijn bedje in het vakantiechalet in. Ik ben heel erg verkouden en heb mij wel eens lekkerder gevoeld.

1 opmerking:

  1. Wel super dat je nu een eigen plekje krijgt. Mocht het inderdaad tegen de vlakte gaan, komt er vast wel weer iets anders op je pad. Ik vind het stoer!

    Ik wens je heel veel beterschap en veel geluk in je huisje.

    Liefs Frederique

    BeantwoordenVerwijderen