woensdag 16 november 2016

Druk

De titel van deze update zal niemand verbazen, denk ik. 
Na eens goed in mijn agenda gekeken te hebben kwam ik tot de ontdekking dat ik sinds het weekend van 15 oktober aan het daten ben, met een vriendin naar Malaga ben geweest, een weekend tot over mijn oren in de repetities zat vanwege een concert op 31 oktober, vervolgens een weekend op bezoek moest bij een kennis en vorig weekend met een groepje vriendinnen een weekend naar het strand ben geweest. Dat zijn 5 weekenden waarin ik amper thuis was. Ik kan vertellen dat dit niet zo heel goed voor mij is, ik snak naar een beetje rust en tijd om mijn huis en mijn leven weer een beetje op de rit te krijgen.
Zeker als we daar een oorontsteking bij op tellen en een aanhoudende hoest.

Zit die rust er voorlopig aan te komen? Ik ben bang van niet hoewel er tot aan mijn verjaardag in Nederland geen weekenden meer op het programma staan waarvoor ik een heel weekend op pad moet.
Maar komend weekend: vrijdag weer een verplicht etentje van het werk (en als ik zou willen had ik ook nog naar een verjaardag gekund en bij vrienden gepofte kastanjes eten) en zondag ga ik met zelfde man van vorige keer weer een wandeling maken. Ik hoop zaterdag even bij te kunnen tanken.
Het weekend daarop ga ik vrijdag naar de opera in Madrid (moest vrije dagen opmaken), onderdeel van het experiment is om met de bus van 13.00 uur heen te gaan en met de bus van 01.30 in de ochtend weer terug te gaan. Op zaterdag heb ik de verjaardag van een vriendin en waarschijnlijk gaan we dat ergens buiten Granada vieren. De zondag staat nog leeg en ik hoop dat dit zo blijft maar ik weet zeker dat als er een weer een uitnodiging komt om te wandelen dat ik dan weer ja ga zeggen.

In de tussentijd heb ik een nieuw sollicitatiegesprek gehad maar daar heb ik tot op heden niks meer van gehoord hoewel ze gezegd hadden dat ze me na een week wat zouden laten weten. Volgende week donderdag heb ik een ander sollicitatiegesprek en ik hoop dat dit wel resultaat op zal leveren (beide functies binnen hetzelfde bedrijf). De sfeer in het team is inmiddels heel erg gedaald dus hoe sneller ik er weg ben hoe beter. Zeker in combinatie met de ingewikkelde dingen die mijn klant nu weer voor Nederland heeft verzonnen of laten gebeuren. Het is moeilijk om enthousiast over te komen als je het even helemaal gehad hebt met het bedrijf en je team.

Update over de mannen: van de twee die er eind vorige maand nog over waren, heb ik nog met 1 contact. Voor mij is het wel duidelijk dat dit niet een man is om een relatie mee te beginnen maar het is gezellig om samen te zijn en we hebben veel lol samen. De andere heeft tot op heden niks meer van zich laten horen en ik ga er niet achteraan.
Via de website (ja, ik weet het, ik had gezegd dat ik er niet meer op zou kijken) ben ik nu wel in contact met een andere man die een profiel heeft wat mij zeer aanspreekt. Het onhandige is dat we elkaar steeds mislopen zodat er niet echt een langdurige berichtenwisseling op gang komt. Maar het is wel leuk om elke morgen even te kijken of er een berichtje is gekomen.

Afgelopen maandag was ik bij een vriendin die mijn hulp nodig had (dezelfde als van de 2 jaar durende relatie die uiteindelijk geen relatie was) en heb ik bij toeval kennis gemaakt met haar ouders. Van het een kwam het ander en ik heb nu een uitnodiging liggen om alle 3 (!) de kerstdagen bij haar ouders door te brengen. Normaal gesproken is kerst hier maar 1 dag met de avond van 24 december maar omdat 25 december op een zondag valt, is 26 december dit jaar ook een vrije dag. Ik ben druk aan het bedenken hoe ik hier op een beleefde manier onderuit kan komen, hoewel het heel aardig is om mij uit te nodigen. Mijn vriendin is ernstig ziek en het is voor haar ouders een manier om mij te bedanken voor mijn vriendschap met haar.


Ik denk dat ik aan iedereen ga zeggen dat ik een week op vakantie en onbereikbaar ben om mij vervolgens alleen in mijn huis op te sluiten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten